05 de maig 2012

Properes presentacions!

01 de maig 2012

El llibre llegit a cau d'orella

Ara fa un any que em van convidar a Ràdio Gràcia, al programa de Francesc Miñana i Mireia Guilella "Aquí tot hi cap". Ens ho vam passar molt bé, i el que havia de ser una conversa d'uns pocs minuts va acabar sent d'unes quantes hores.

El Francesc, invident, em va demanar si li podia fer arribar un llibre perquè entrés a formar part de la biblioteca de l'ONCE. Com que no en portava cap a sobre, ens vam trobar al cap d'uns dies a casa seva i l'excusa va servir per allargar la conversa unes quantes hores més. Ara, un any després, acabo de rebre una bona notícia, 'La volta dels 25' ja es troba disponible per a persones cegues! 

Els amics Ricard Canals (que va actuar a la presentació de Manresa), Damià Herms i Olga Ballús m'ho han fet saber a la vegada. El Damià, com és que és un crac de la informàtica, se l'ha copiat al seu iPhone i tot. Aquest cap de setmana, me n'ha deixat sentir un fragment, i ha estat una grata sorpresa!

El llibre està llegit per un actor que ho fa fantàsticament bé, que fa que l'experiència sigui fins i tot més plaent que llegir-se'l un mateix.

En total són nou hores i us puc dir que ha estat una molt bona feina del Servei Bibliogràfic de l'ONCE i de Xavier Miralles (segons he escoltat als crèdits). En tot cas, a tots, moltes gràcies! I si sou invidents o teniu algun amic que ho sigui, recomaneu-lo!